fbpx

Momentum
Rahoituspalvelu

98% asiakkaistamme
saa liiketoiminnalleen rahoitusta
Momentumin avulla.

Momentum Helsinki
yritysesittely

Missä autamme?

Onko käsillä liiketoimintamahdollisuus, jonka hyödyntämiseen tarvitsette rahoitusta tai konsultointia rahoituspalveluista? 

Oletteko yrittäneet itse hakea rahoitusta liiketoimintanne kasvattamiseen ja todenneet hakemisen liian sekavaksi tai monimutkaiseksi?

Momentum Helsinki on keskittynyt suomalaisten yritysten rahoitusratkaisuihin ja avustaa yrityksiä niiden rahoituskokonaisuuksien suunnittelussa sekä rahoituksen keräämisessä, täysin riskittömästi. 
Hankimme vuosittain miljoonia euroja yritysrahoitusta asiakkaillemme.

Näissä asioissa rahoitussuunnittelijamme avustavat yrittäjiä päivittäin.

Alle on kuvattu miten autamme teitä, toimintamallimme sekä prosessin eteneminen rahoituspalvelussamme.

Varaa maksuton alkukartoitus klikkaamalla tästä

tai soita (puh. +358 (0)9 2533 6600).

Näin rahoitushakemus
etenee

Maksuton
alkukartoitus

Rahoituspalvelun ensimmäisessä vaiheessa pidämme palaverin, jossa kartoitamme rahoitustarpeenne.

Alkukartoituksessa kerrotte vain vapaamuotoisesti kuinka paljon ja mihin liiketoimintasi tarvitsee rahoitusta. Rahoituspalvelun ensimmäisen palaverin lopputuloksena syntyy selvyys siitä, mikä tai mitkä rahoitusinstrumentit ovat liiketoiminallenne paras vaihtoehto tai millaisista useista erilaisista rahoitusinstrumenteista yrityksenne rahoituskokonaisuus voisi koostua. 

Rahoituspalvelussamme läpi käytäviä yritystukia myöntäviä tahoja Suomessa ovat esimerkiksi Business Finland, ELY-keskus ja Finnvera.

Alkukartoitus johtaa usein yhteistyöhön, jonka jälkeen johdamme prosessia siihen saakka, että saatte myönteisen rahoituspäätöksen ja rahat tilillenne.


Hakemuksen
tekeminen

Rahoitusinstrumentin tai -instrumenttien valinnan jälkeen laadimme konkreettisen, tarkan hanke-, liiketoiminta- tai projektisuunnitelman. 

Yleisellä tasolla kuvattuna tällaiset materiaalit käsittävät sen mitä halutaan tehdä, missä järjestyksessä asioita tehdään, sekä tavoitellun lopputuloksen. 

Tämän jälkeen tuotantotiimimme laatii rahoitusmateriaalit, jotka tarvitaan rahoituksen hakemiseksi valituilla instrumenteilla. Tyypillisesti rahoituspalveluidemme laadintavaiheessa kysymme myös teiltä syventäviä lisätietoja tai -materiaaleja.

Lähetämme rahoitushakemuksen materiaaleineen suoraan rahoitusinstituutioon. Tarvittaessa osallistumme kanssasi myös rahoitusneuvotteluihin.

Rahoitus-
päätös

Rahoitushakemus voidaan hyväksyä sellaisenaan, tai hakemukseen voidaan pyytää täsmennyksiä rahoitusinstituutioiden puolelta. Mikäli täsmennyksiä tarvitaan, teemme materiaaleihinne tarvittavat muutokset.

Rahoituspalvelumme on teille täysin riskitön: Emme laskuta mitään, mikäli ette saa rahoitusta. Kun rahoitus myönnetään, perimme onnistumiskomission vain hankkimastamme rahoituksesta.

 

Rahoituksen jälkeen

Rahoituksen saatuanne käymme läpi instrumenttiin soveltuvat rahoitusehdot. Erityisesti tukimuotoisiin rahoituksiin liittyy lähes poikkeuksetta tiukat rahoitusehdot, joiden rikkomiseen liittyy vakavia seurauksia.

Tämän jälkeen rahoituspalvelussamme tyypillisesti kerrotaan tavoitteet seuraavan rahoitusinstrumentin hakemiseksi.
Mikäli ensimmäisestä rahoituksesta tulisi laatia rahoitusinstituutiolle loppuraportti, autamme sinua sen laatimisessa.  Toimimme myös tarvittaessa muutenkin tukenanne.

Monet asiakkaistamme jatkavatkin yhteistyötä kanssamme rahoituspalveluiden parissa heti ensimmäisen onnistuneen rahoituksen hankkimisen jälkeen.

Ota yhteyttä klikkaamalla tästä.

Miten palvelumme hyödyttää sinua?

Rahoituspalvelumme on täysin riskitön. 
Voit käyttää aikasi liiketoimintaasi sillä välin kun me valmistelemme rahoitusmateriaalit. 

Komissiomme veloitetaan vain onnistuessamme onnistuessamme rahoituksen hankinnassa, eikä aikaanne mene hakemustyöhön. 

 

Rahoituspalvelussamme käydään läpi satoja eri yrityksiä vuosittain, joten yhteistyö kanssamme tuo käyttöösi tuoreimman tiedon rahoitusmarkkinoilta. 

Olemme onnistuneesti hakeneet rahoitusta yli 15 eri rahoitusinstrumentin avulla sekä instrumenttien yhdistelmillä. 

98% asiakkaistamme saa kasvurahoitusta Momentumin kautta.

Liikesalaisuudet ja yrityksen rahoitusasiat ovat yritykselle elintärkeitä ydinintressejä.

Rahoituspalvelussamme kaikki yhtiösi asiat pidetään huolellisesti salassa ulkopuolisilta. 

Kaikki rahoitusmateriaalinne suojataan moderneilla tietoturvaratkaisuilla.

Yhden rahoitusinstrumentin hakemiseen voi mennä helposti jopa 160 tuntia työaikaa, mikäli eri rahoitusinstrumenteista ei ole kokemusta. 

Itse laatiessa hakemusta riski hylätystä rahoituspäätöksestä kasvaa, joka saattaa vaikeuttaa saman rahoitusinstrumentin hakemista myöhemmin uudestaan.

Momentumin asiakkaista 98% saa myönteisen rahoituspäätöksen.

Lähestymme ensin liiketoimintasi tarpeita, strategisia virstanpylväitäsi ja vasta sitten katsomme millainen rahoituskokonaisuus palvelee yritystäsi parhaiten. 

Rakennamme liiketoimintaasi parhaiten sopivan rahoituskokonaisuuden useista eri rahoitusinstrumenteista, jopa viisinkertaistaistaen kokonaisrahoituksesi määrän yhteistyömme alkamiseen verrattuna.

Pidämme sinut ajan tasalla koko rahoitusprosessin läpi. Tarjoamme yksilöllistä palvelua ja olemme helposti tavoitettavissa, myös rahoituksen onnistumisen jälkeen. 

Merkittävä osa Momentumin asiakkaista haluaa jatkaa yhteistyötä kanssamme ensimmäisen onnistuneen rahoituksen jälkeen. 

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen palveluumme, hyvitämme asian sinulle.

Tapamme toimia & arvomme

Momentum Helsinki on yritysrahoitukseen keskittynyt palvelu. Tunnemme laaja-alaisesti Suomen rahoitusinstrumentit, josta syystä pystymme valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivat rahoitusmuodot.

Kaikki perustajamme ovat kokeneita yrittäjiä. Yritysrahoituksen lisäksi tiimistämme löytyy kokemusta mm. markkinoinnista, asiakashankinnasta, vaativista teknologiaprojekteista, kansainvälisten markkinoiden avaamisesta, juridiikasta sekä uusien tuotteiden kehittämisestä ja lanseeraamisesta.

Noudatamme toiminnassamme aina rahanpesulakia, tietosuojalainsäädäntöä sekä KYC-säädöksiä. 

Emme koskaan esitä totuudenvastaisia tietoja rahoittajille tai yritä salata jotain rahoittajan kannalta tärkeää tietoa.

Pureudumme aina syvällisesti yrityksesi hankkeeseen, kasvusuunnitelmaan tai projektiin ja teemme tapauskohtaisesti tarkat selvitys- ja taustatyöt, jolla rahoituksesi onnistumisen todennäköisyys voidaan lähes taata.

Luomme yhteistyössä kanssasi voittavan dokumentaation liiketoiminnastasi ja hankimme yrityksellesi rahoituksen sen toteuttamiseksi.

 

 

Varaa maksuton rahoituskonsultaatio –  jätä meille yhteydenottopyyntö 

tai soita (puh. +358 9 2316 1123)

 

Yrittäjien kokemuksia
Momentumista

Lari Virtanen, toimitusjohtaja
Lari Virtanen, toimitusjohtajaTalo Care Oy
Kiinteistöpalvelu
Read More
“Momentum Helsinki hankki meille kriittisen rahoituksen liiketoiminnan uuden kasvuvision toteuttamiseksi. Olemme erittäin tyytyväisiä Momentumiin ja voimme lämpimästi suositella heidän palveluja. Aiomme jatkaa yhteistyötä Momentum Helsingin kanssa”
Eetu Raudas, toimitusjohtaja
Eetu Raudas, toimitusjohtajaStyleDoubler Oy
Alustatalous, Internetmarkkinointi
Read More
“Vuosien varrella Momentum auttanut meitä useassa tärkeässä hankkeessa osana varainhankintaamme. Olemme pystyneet kasvattamaan merkittävästi kokonaisrahoituksemme määrää Momentumin avulla.”
Aki Borgentorp, toimitusjohtaja
Aki Borgentorp, toimitusjohtajaNordtreat Oy
Kasvuyhtiö, Cleantech
Read More
“Saimme kerättyä 50% tavoiteltua enemmän pääomaa yhtiöön, koska pääomarahoituskierroksemme yhteydessä Momentum Helsinki esitteli meille juuri oikean velkainstrumentin ja teki tarvittavat introt.”
Mikko Mantere, toimitusjohtaja
Mikko Mantere, toimitusjohtajaAmucin Oy
Bioteknologia
Read More
“Momentum Helsinki huolehti useasta eri rahoitusinstrumentista kansainvälisen kasvutarinamme alkuvaiheessa. Kuusinumeroisen rahoituksen avulla pystyimme keskittymään liiketoimintamme käynnistämiseen ja väistimme diluution osakeomistuksissamme. Jatkamme yhteistyötämme Momentum Helsingin kanssa”
Annika Kakko, toimitusjohtaja
Annika Kakko, toimitusjohtajaKakkoBrows Cosmetics Oy
E-commerce, Kosmetiikkatuotteet
Read More
“Koin Momentumin rahoituspalvelut erittäin asianosaaviksi sekä luotettaviksi uudessa projektissani. Yhteistyö heidän kanssa ollut mukavaa ja kommunikointi selkeää. Momentum tarjosi erinomaisen tuen projektin tärkeään alkuvaiheeseen! Jatkan yhteistyötäni Momentum Helsingin kanssa“
Previous
Next

Olemme valmiita auttamaan myös sinun yritystäsi.
Ammattitaidolla.

Asiantuntijat käytössäsi

Mikko Malhonen

Mikko Malhonen

Perustaja, 
Rahoitussuunnittelu
Rahoitusneuvottelut

Lauri Tuomaala

Lauri Tuomaala

Perustaja, 
Rahoitusneuvottelut
Projektijohtaminen

Samuel Haavisto

Senior Analyytikko,
Hankemuotoilu
Rahoitusmateriaalit

Mikael Jerkku

Mikael Jerkku

Markkinointijohtaja,
Digimarkkinoniti
Asiakashankintapalvelut

Ota yhteyttä

Autamme mielellämme myös
sinua yrityksesi rahoituksessa.

Rahoituspalvelu:
+358 9 2533 6600
asiakaspalvelu@momentumhelsinki.fi

Painamalla 'Lähetä' hyväksyt tietosuojaselosteemme mukaisen tietojesi käytön