Momentum Helsinki yrityksenä

Momentum Helsinki on yritysrahoitukseen keskittynyt konsulttitoimisto.

Tapamme toimia & arvomme

Momentum Helsinki on yritysrahoitukseen keskittynyt konsulttitoimisto. Tunnemme laaja-alaisesti Suomen rahoitusinstrumentit, josta syystä pystymme valitsemaan yrityksellesi parhaiten sopivat rahoitusmuodot.

Kaikki perustajamme ovat kokeneita yrittäjiä. Yritysrahoituksen lisäksi tiimistämme löytyy kokemusta mm. markkinoinnista, asiakashankinnasta, vaativista teknologiaprojekteista, kansainvälisten markkinoiden avaamisesta, juridiikasta sekä uusien tuotteiden kehittämisestä ja lanseeraamisesta.

Kokemuksemme johdosta lähestymme aina ensin liiketoimintasi tarpeita, strategisia virstanpylväitäsi ja vasta sitten katsomme millainen rahoituskokonaisuus palvelee yritystäsi parhaiten.

Emme keskity eksklusiivisesti tiettyyn tai tiettyihin tukiin taikka rahoitusmuotoihin.

Sen sijaan rakennamme liiketoimintasi avainaktiviteetteihin parhaiten sopivan rahoituskokonaisuuden useista eri rahoitusinstrumenteista.

Pureudumme aina syvällisesti yrityksesi hankkeeseen, kasvusuunnitelmaan tai projektiin ja teemme tapauskohtaisesti tarkat selvitys- ja taustatyöt, jolla rahoituksesi onnistumisen todennäköisyys voidaan lähes taata.

Luomme yhteistyössä kanssasi voittavan strategian liiketoiminnallesi ja hankimme yrityksellesi rahoituksen sen toteuttamiseksi.Varaa maksuton rahoituskonsultaatio
–  jätä meille yhteydenottopyyntö 

tai soita (puh. +358 9 2316 1123)

 

Yritystukien asiantuntijat
käytössäsi

Mikko Malhonen

Mikko Malhonen

Rahoitussuunnittelija, perustaja
Rahoituskonsultaatio

Lauri Tuomaala

Lauri Tuomaala

Rahoitussuunnittelija, perustaja
Rahoituskonsultaatio

Samuel Haavisto

Junior-Analyytikko

Joonas Gruhn

Joonas Krühn

Teknologiajohtaja
Teknologiakonsultaatio

Ota yhteyttä

Varaa maksuton rahoituskonsultaatio


Asiakaspalvelu:
+358 9 2316 1123
asiakaspalvelu@momentumhelsinki.fi