Tehokas tapa parantaa yrityksen käyttöpääomaa: Laskurahoitus ja sen edut

Uusi yhteistyö: Mahdollisuus laajempaan rahoitustarjontaan

Momentum Helsinki on innoissaan ilmoittaessaan uudesta yhteistyöstään suomalaisen digitaalisen pankin; Alisa Pankin kanssa. Tämä avaa oven entistä monipuolisempaan rahoitusvalikoimaan yrityksillemme.

Alisa Pankki, joka syntyi Fellow Finance Oyj:n ja Evli Pankki Oyj:n yhdistyessä, tarjoaa laajan valikoiman rahoitusratkaisuja. Tämän yhteistyön myötä Momentum Helsinki voi tarjota asiakkailleen Alisa Pankin lainoja, limiittejä ja muita rahoitusratkaisuja, jotka täydentävät tarjoamaamme.

Yrityksen laskurahoitus: käyttöpääoman kiertoa nopeasti tehostaen

Yksi tehokkaimmista tavoista parantaa yrityksen käyttöpääomaa on laskurahoitus. Tämä rahoitusmuoto tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden saada rahoitusta lähettämiensä laskujen perusteella, usein jopa ilman muita vakuuksia.

Laskurahoitus, jota usein kutsutaan myös ”factoringiksi”, on erinomainen tapa varmistaa, että saat rahat toimitetuista palveluista tai tuotteista nopeasti ja vaivattomasti. Kun yrityksesi lähettää laskuja, voit saada jopa 100% laskun loppusummasta rahoitettua välittömästi. Tämä nopeuttaa käyttöpääoman kiertoa ja mahdollistaa yrityksesi kasvun ilman ylimääräistä odottelua.

Momentum Helsinki on sitoutunut auttamaan yrityksiä löytämään parhaan mahdollisen laskurahoituksen tarjoajan. Teemme yhteistyötä useiden eri rahoitusyhtiöiden kanssa varmistaaksemme, että saat juuri sinun yrityksellesi sopivimman ratkaisun.

Yhteenveto

Yrityksen laskurahoitus on tehokas tapa parantaa käyttöpääomaa ja nopeuttaa rahavirtoja. Momentum Helsinki tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman rahoitusratkaisuja yhteistyössä Alisa Pankin kanssa, jotta voimme auttaa yritystäsi menestymään entistä paremmin.

Jos haluat lisätietoja laskurahoituksesta tai muista rahoitusratkaisuista, ota rohkeasti yhteyttä meihin. Autamme mielellämme löytämään sinulle parhaiten sopivan ratkaisun

Momentum Helsinki hankkii rahoitusta yrityksille ja yrittäjille 100% riskittömästi: mikäli rahoituksen hankinta epäonnistuisi meistä johtuvista syistä, palvelumme on täysin ilmainen.

Ota yhteys asiantuntijaan tästä

Kirjoittajasta

Mikko on sarjayrittäjä. Opiskelut Helsingin oikiksessa jäivät kakkoseksi 10 vuotta sitten Suomen startup-skenen viedessä voiton puisevista lakikirjoista.
Nykyään Mikko asuu Amsterdamissa ja hankkii rahoitusta yrityksille Momentum Helsinki yrityksessä.
Yritysrahoituksen Mikko on oppinut aiemmissa yrityksissään, mm. rakentaessaan Shenzhenissä asuessaan yhteisökehitetyn hybrid-tietokoneen, avustaessaan Kaakkois-Aasian johtavan vaikuttajamarkkinoinnin alustan perustamisessa sekä toimiessaan lakiteknologia-startupin toimitusjohtajana.
Liiketoiminta ja startupit ovat hänelle rakas työ, harrastus ja elämäntapa.

Lisää tietoa löydät Momentum Helsingin nettisivuilta.

Haluatko keskustella tästä aiheesta tai yleisesti julkisen rahoituksen mahdollisuuksista?

Varaa maksuton rahoituskonsultaatio tästä.

Lisää blogeja