Digitalisaatio- ja innovaatiolaina, Ilmasto- ja Ympäristölaina

Finnveran Uudet Lainat: Edullista Rahoitusta Digitalisaation ja Innovaatioiden Edistämiseen

Viime aikoina yritysten lainansaantimahdollisuudet ovat vaikeutuneet, kun pankit ovat kiristäneet luottopolitiikkaansa talouden epävarmuuksien takia. Tässä tilanteessa Finnvera astuu kuvioon tarjoten tähän helpotuksen. Finnvera on tuonut markkinoille kaksi uutta lainatuotetta, jotka eivät vaadi yrityksiltä mitään vakuuksia. Nämä lainat tarjoavat houkuttelevan rahoitusvaihtoehdon yrityksille, jotka haluavat panostaa innovaatioon, digitalisaatioon tai ympäristöystävällisiin hankkeisiin. Digitalisaatio- ja innovaatiolaina sopii sekä aloittaville, että toimiville yrityksille.

Digitalisaatio- ja Innovaatiolaina: Tukea Uuden Luomiseen

Finnveran Digitalisaatio- ja Innovaatiolaina on suunniteltu tukemaan yrityksiä, jotka ovat valmiita panostamaan tuotekehitykseen, liiketoimintamallien digitalisointiin ja toimitusketjujen kehittämiseen. Lainan määrä vaihtelee 150 000 eurosta aina 2 000 000 euroon saakka, ja tämä rahoitusvaihtoehto ei vaadi vakuuksia. Yrityksille, jotka tavoittelevat kasvua ja innovaatioita, tämä laina tarjoaa houkuttelevan vaihtoehdon perinteisiin pankkilainoihin verrattuna.

Ilmasto- ja Ympäristölaina: Investointeja Kestävään Tulevaisuuteen

Toinen Finnveran uusi lainatuote on Ilmasto- ja Ympäristölaina. Tämä laina on suunniteltu yrityksille, jotka pyrkivät hillitsemään ilmastonmuutosta ja edistämään kiertotalouden hankkeita. Ilmasto- ja Ympäristölainan määrä voi vaihdella 150 000 eurosta 2 000 000 euroon, ja tärkeä huomio on, että tämä laina ei vaadi vakuuksia. Yritykset, jotka haluavat olla vastuullisia toimijoita ja edistää ympäristöystävällisempiä käytäntöjä, voivat hyötyä tästä rahoitusmahdollisuudesta.

Aikainen Lintu Nappaa Madon: Valmistaudu Rahoitusruuhkaan

On tärkeää huomata, että joka vuosi, erityisesti tammikuun puolivälissä, Suomessa koetaan rahoitusruuhka. Tähän aikaan 80% suomalaisista yrityksistä tekee tilinpäätöksiä samanaikaisesti, mikä johtaa pankkien, tilitoimistojen ja kirjanpitäjien ylikuormittumiseen. Tämä voi viivästyttää rahoituspäätöksiä ja hankaloittaa yritysten rahoituksen saantia.

Ota Yhteyttä Ajoissa: Hyödynnä Finnveran Uusia Lainoja

Jos yritykselläsi on suunnitteilla merkittäviä hankkeita, jotka liittyvät ilmastonmuutoksen torjuntaan, kiertotalouteen, digitalisaatioon tai innovaatioon, ota yhteyttä ajoissa. Momentum Helsinki voi auttaa sinua ja yritystäsi hyödyntämään Finnveran uusia lainatuotteita ja saamaan rahoituksen ennen rahoitusruuhkaa. Tiedostaessasi mahdollisuutesi ja toimimalla ajoissa, voit varmistaa rahoituksen saannin suunnitelluille hankkeille ja välttää turhat viivästykset.

Nämä Finnveran uudet lainatuotteet tarjoavat yrityksille houkuttelevan mahdollisuuden saada rahoitusta ilman vakuuksia, ja ne voivat olla avain menestyksekkääseen innovaatioon, ympäristöystävällisyyteen ja digitaaliseen kasvuun.

Momentum Helsinki hankkii rahoitusta yrityksille ja yrittäjille 100% riskittömästi: mikäli rahoituksen hankinta epäonnistuisi meistä johtuvista syistä, palvelumme on täysin ilmainen.

Ota yhteys asiantuntijaan tästä.

Kirjoittajasta

Mikko on sarjayrittäjä. Opiskelut Helsingin oikiksessa jäivät kakkoseksi 10 vuotta sitten Suomen startup-skenen viedessä voiton puisevista lakikirjoista.
Nykyään Mikko asuu Amsterdamissa ja hankkii rahoitusta yrityksille Momentum Helsinki yrityksessä.
Yritysrahoituksen Mikko on oppinut aiemmissa yrityksissään, mm. rakentaessaan Shenzhenissä asuessaan yhteisökehitetyn hybrid-tietokoneen, avustaessaan Kaakkois-Aasian johtavan vaikuttajamarkkinoinnin alustan perustamisessa sekä toimiessaan lakiteknologia-startupin toimitusjohtajana.
Liiketoiminta ja startupit ovat hänelle rakas työ, harrastus ja elämäntapa.

Yhteenveto
Tietoa Finnveran uusista lainatuotteista: Ilmasto- ja Ympäristölaina sekä Digitalisaatio- ja Innovaatiolaina tarjoavat houkuttelevia rahoitusmahdollisuuksia yrityksille. Näitä lainoja voi hakea ilman vakuuksia, ja ne tukevat erilaisia hankkeita, kuten ilmastonmuutoksen torjuntaa, kiertotaloutta, digitalisaatiota ja innovaatiota. Kannustamme yrityksiä ottamaan yhteyttä Momentum Helsinkiin ja hakemaan rahoitusta ajoissa, jotta voimme hyödyntää näitä uusia rahoitusmahdollisuuksia menestyksekkäästi.

Lisää tietoa löydät Momentum Helsingin nettisivuilta.

Haluatko keskustella tästä aiheesta tai yleisesti julkisen rahoituksen mahdollisuuksista?

Varaa maksuton rahoituskonsultaatio tästä.

Lisää blogeja